Tuesday, August 31, 2010

Bölüm Arası Videolar


Senaryoya ait 29 bölümün 20'sini tamamladım. Söz konusu bölümlerde izlediğim en güzel bölüm arası videolar "The Prophecy" ve "The Betreyal" videoları idi.

Bunun yanında Legacy of the Void çıktığında,  koleksiyoncu sürümünü almaya karar verdim. Zeratul'a dair güzel sürprizler paket içerinde yer alır umarım.

Monday, August 30, 2010

Prophecy Mastery

StarCraft 2'deki "Prophecy Missions"ın "achievement"larının hepsini bitirebilirseniz Zeratul avatar'ı almaya hak kazanıyorsunuz. 31.08.3010 tarihi, saat 02:53 itibariyle ilgili görevdeki tüm "achievement"ları tamamlayarak Zeratul avatarına kavuştum.

Gerçekten de son derece zorlandığım bölümler oldu; bunun yanında kolaylıkla aldıklarım da...

"Maar-ked for Death" ve "Overmind Dead Body" achievement'larını elde etmek için çeşitli kısayollara başvurarak yaklaşık 6 dakika içerisinde sonuca gittim.

Son "achievement" olan "Blaze of Glory"de Void Ray'ler ile sonuca gittim. Sol üst köşede yer alan ekran görüntüsü büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz.

Saturday, August 28, 2010

Battle.Net Semalarında...



StarCraft II'yi sonunda aldım. En düşük grafik seçeneklerinde bilgisayarımın, sorunsuz bir biçimde oyunu kaldırması beni inanılmaz derecede mutlu etti. Oyunu 3 gün önce almama rağmen, oyunu oynadığım saat sayısı 34'ü bulmuş.

Şu ana kadar Battle.Net üzerinden cooperative seçeneğinde oynadım. İlerleyen güncelerde 1v1 maçlarının bilgilerini buradan paylaşacağım.